Uw tuin aanleggen of vernieuwen met hulp van uw hovenier

Een gedegen voorbereiding is van belang bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Voordat er een schep in de grond gaat worden uw tuinwensen uitgebreid besproken.

Tuinaanleg is een vak apart. Hovenier Jos de Wit is ervaren in alle aspecten van het realiseren van tuinen. Een goede voorbereiding en persoonlijke benadering zijn daarbij heel belangrijk. Wij hechten veel waarde aan een prettige samenwerking. Alleen dan is het mogelijk een tuin te creëren die aan al uw wensen voldoet. Vandaar dat we zo veel tijd steken in goed klantcontact.

Een nieuwe tuin hoeft heus niet duur te zijn

Mooie tuinen zijn er voor ieder budget. Het maakt echt niet uit hoe groot of klein uw tuin is, wij presenteren in alle gevallen een passend tuinontwerp. Door de ruime ervaring weten we elke keer weer de juiste snaar te raken. Laat ons de tuin aanleggen die u al tijden voor ogen heeft.

Waarvoor heeft u een hovenier nodig?

U heeft vast al nagedacht over uw nieuwe tuin. Een groen gazon, kleurrijke borders, paadjes, een tuinhuisje, schuttingen, een beregeningssysteem, een vijver: eigen is alles mogelijk. Hovenier Jos de Wit legt tuinen aan en zorgt voor tuinonderhoud in de omgeving van Almere, Hilversum en Lelystad.

Contact

Direct contact?

Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31(0)628687672

Jou Inhoud Komt Hier

Contact